enda

Nils Lassen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herretoilettet 2001 Musik DK/Kort fiktion
Omklædningsrummet 2001 Musik DK/Dokumentarfilm
Pink Prison 1999 Musik DK/Spillefilm
Geek - Nyc's Secret Sideshow 1997 Musik DK/Eksperimentalfilm
Stjålne blikke 1996 Musik DK/Kort fiktion
Den store kul-tur 1996 Musik Tv-film
Under New York 1996 Musik DK/Dokumentarfilm
Forsmåelse 1995 Musik DK/Dokumentarfilm
De skrigende halse 1993 Musik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.