enda

Nils Poppe

(1908 – 2000)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aprilsnarrene 1969 Medvirkende Tv-film
Alt kan stampes 1955 Medvirkende U/Spillefilm
En skør borgmester 1953 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Poppe som detektiv 1953 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Op i det blå 1952 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Papa bom 1950 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Soldat bom 1948 Medvirkende, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.