enda

Nils Svenwall

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mens kvinder venter 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Op i det blå 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
To mennesker 1950 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sådan noget sker ikke her 1950 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sommerleg 1950 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tørst 1949 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kun en mor 1949 Produktionsdesign U/Spillefilm
Havnebyens fristelser 1948 Produktionsdesign U/Spillefilm
Eva 1948 Produktionsdesign U/Spillefilm
Soldat bom 1948 Produktionsdesign U/Spillefilm
To Mennesker 1945 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.