enda

Nils Ufer

(1939 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Stykvis 1974 Manus Tv-serie
Prins Piwi 1974 Kurt Stålvad DK/Spillefilm
Mor, jeg har patienter 1972 Deltager i tv-diskussion DK/Spillefilm
Kære Irene 1971 Journalist DK/Spillefilm
Revolutionen i vandkanten 1971 Kupgeneralen DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Teolog DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Receptionschef DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.