enda

Nina Gunke

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hemmeligheder 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lærerinden 1995 Stigs mor DK/Spillefilm
Underholdningschefen 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Grænsen 1995 Politibetjent DK/Kort fiktion
Good night Irene 1994 Gunnel U/Spillefilm
Lakki 1992 Moderen U/Spillefilm
Den store badedag 1991 Svea, Gustav Adolfs mor DK/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Sickan, Krons datter U/Spillefilm
Manden fra Mallorca 1984 Eva Zetterberg, prostitueret U/Spillefilm
Strandvaskeren 1978 Svensk pige Tv-serie
Molly - en ung piges sex-eventyr 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.