enda

Nina Helveg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy ending 2018 Producerassistent DK/Spillefilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Den fremmede 2015 Line producer DK/Kort fiktion
Søn 2014 Producer DK/Kort fiktion
Bonne année 2014 Producer DK/Kort fiktion
Lækre til vi dør 2013 Producer DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Producer DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Ladyboy 2011 Producer DK/Kort fiktion
Lærkevej 2009 Producerassistent Tv-serie
Carsten & Gittes filmballade 2008 Line producer DK/Kort fiktion
De vilde hjerter 2008 Line producer DK/Dokumentarfilm
My Black Little Heart 2008 Producer U/Spillefilm
Vesterbro 2007 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg som regel 2006 Assisterende producer DK/Kort fiktion
Princess 2006 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Den lille pige med svovlstikkerne 2005 Assisterende producer Tv-film
Zafir 2003 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.