enda

Nina Leidersdorff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hunting for Hedonia 2019 Co-producer DK/Dokumentarfilm
In Embryo 2016 Producer U/Spillefilm
Fra Sydhavn til West Coast 2013 Line producer, Research Tv-serie
Free the mind 2012 Line producer (USA) DK/Dokumentarfilm
Do it Project 2011 Producer DK/Kort fiktion
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Line producer (USA) DK/Dokumentarfilm
The Devilles 2009 Line producer (USA) DK/Dokumentarfilm
Total Overdose 2005 Stemmeproducer Spil
Mistænkt 2001 Producer Spil
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.