enda

Ninja Tholstrup

(1936 – )

Skuespillerinde. Født 3/9 1936 i København. Ninja Inger Tholstrup, der også bærer kælenavnet Nuni Tholstrup, var model i Paris, inden hun blev uddannet Privatteatrenes elevskole i København.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ægget 1964 Ung pige Tv-film
Femdollarsedlen 1959 Medvirkende Tv-film
Faderskolen 1959 Medvirkende Tv-film
Paw 1959 Anne, godsejerens datter DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Medvirkende DK/Spillefilm
Lille Lise Letpaataa 1924 Grete Rutz-Nielsens stemme DK/Spillefilm

Som Nuni Tholstrup

Title År Funktion Category
Manden der tænkte ting 1969 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Havnsø 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
SS 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Brevet 1967 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.