enda

Nino Baragli

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Johnny Tandstikker 1992 Klip U/Spillefilm
Den lille djævel 1988 Klip U/Spillefilm
Intervista 1987 Klip U/Spillefilm
Der var engang i Amerika 1984 Klip U/Spillefilm
Kastebolden 1980 Klip
Hustru og elskerinde 1977 Klip U/Spillefilm
Jeg hedder stadig Nobody 1975 Klip U/Spillefilm
Salo eller de 120 dage i Sodoma 1975 Klip U/Spillefilm
Mit navn er Nobody 1973 Klip U/Spillefilm
Justitsmordet Sacco og Vanzetti 1971 Klip U/Spillefilm
Decameron 1971 Klip U/Spillefilm
Vestens hårde halse 1968 Klip U/Spillefilm
En tabt uskyld i Venedig 1968 Klip U/Spillefilm
Skandalen i Milano 1968 Klip U/Spillefilm
Den gode, den onde og den grusomme 1966 Klip U/Spillefilm
Django, vestens hævner 1966 Klip U/Spillefilm
Matthæus Evangeliet 1964 Klip U/Spillefilm
Mamma Roma 1962 Klip U/Spillefilm
Luderkarlen 1961 Klip U/Spillefilm
Sorte strømper 1961 Klip U/Spillefilm
Den vilde nat 1959 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.