enda

Nino Rota

(1911 – 1979)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Godfather Part III 1990 Musik U/Spillefilm
Orkesterprøven 1978 Musik U/Spillefilm
Døden på Nilen 1978 Musik U/Spillefilm
Fellinis Casanova 1976 Musik U/Spillefilm
Længsel efter kærlighed 1974 Musik U/Spillefilm
Godfather II 1974 Musik U/Spillefilm
Amarcord - Mig og min familie 1973 Musik U/Spillefilm
Godfather I 1972 Musik U/Spillefilm
Fellini's Roma 1972 Musik U/Spillefilm
Waterloo 1970 Musik U/Spillefilm
Klovnerne 1970 Musik Tv-film
Trold kan tæmmes 1967 Musik U/Spillefilm
Julietta og ånderne 1965 Musik U/Spillefilm
8 1/2 1963 Musik U/Spillefilm
Leoparden 1962 Musik U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Musik U/Spillefilm
Det søde liv 1960 Musik U/Spillefilm
Rocco og hans brødre 1960 Musik U/Spillefilm
Den store krig 1959 Musik U/Spillefilm
Kun solen var vidne 1959 Musik U/Spillefilm
Hvide nætter 1957 Musik U/Spillefilm
Gadepigen Cabiria 1957 Musik U/Spillefilm
Krig og fred 1956 Musik U/Spillefilm
Krapyl 1955 Musik U/Spillefilm
La strada 1954 Musik U/Spillefilm
Dagdriverne 1953 Musik U/Spillefilm
Ørnedalen 1951 Musik U/Spillefilm
Flugten til Frankrig 1948 Musik U/Spillefilm
Negeren og gadepigen 1947 Musik U/Spillefilm
Leve i fred 1946 Musik U/Spillefilm
Il delitto di giovanni episcopo 1946 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.