enda

Noëlle Boisson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tigerbrødre 2004 Klip U/Spillefilm
Enemy at the Gates 2001 Klip U/Spillefilm
Syv år i Tibet 1997 Klip U/Spillefilm
Fransk rapsodi 1996 Klip U/Spillefilm
Husaren på taget 1995 Klip U/Spillefilm
Elskeren 1992 Klip U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac 1990 Klip U/Spillefilm
Bjørnen 1988 Klip U/Spillefilm
Man on fire 1987 Klip U/Spillefilm
Mit livs kærlighed 1987 Klip U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Klip U/Spillefilm
Den fortabte datters hjemkomst 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.