enda

Noomi Rapace

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unlocked 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Rupture 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Drop 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Dead Man Down 2013 Beatrice U/Spillefilm
Prometheus 2012 Elizabeth Shaw U/Spillefilm
Passion 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Beyond 2011 Leena U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet 2011 Madam Simza Heron U/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Lisbeth Salander U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Lisbeth Salander U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Lisbeth Salander U/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Anna DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.