enda

Nora Ephron

(1941 – 2012)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julie & Julia 2009 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Forhekset 2005 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Hanging Up 2000 Manus, Produktion U/Spillefilm
You've Got Mail 1998 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Michael ...en engel, ikke en helgen! 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Søvnløs i Seattle 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Manus U/Spillefilm
Til ægteskabet os skiller 1986 Manus U/Spillefilm
Silkwood 1983 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.