enda

Per Nordentoft

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Han, hun og Strindberg 2006 Lyd, Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Karma Clown 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Veninder 2005 Boom operator, Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Deadline 2005 Boom operator DK/Kort fiktion
Bølle Bob & Smukke Sally 2005 Boom operator DK/Spillefilm
Vildt 2004 Tonemester DK/Kort fiktion
Afsked 2004 Tonemester DK/Kort fiktion
Et hul i mit hjerte 2004 Boom operator U/Spillefilm
Glimt af mørke 2004 Tonemester (optagelser) DK/Kort fiktion
Uden ord 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Små mænd med store problemer 2003 Tonemester DK/Kort fiktion
Bondefanger 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Mira + Marie 2003 Lydklipper Tv-serie
Vi styrer fordi! 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
Når lysterne tændes 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Film fisk & frihed 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Siden sidst 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Kogevask 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Familiemiddag 1997 Lyd DK/Kort fiktion
De vendte aldrig hjem 1997 Lyd DK/Kort fiktion
The Warhol nation 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
De trofaste døde 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Eksklusion 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den attende 1996 Lydklipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.