enda

Norman Garwood

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Piraterne! 3D 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Basic instinct 2 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Magiske Ella 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rollerball 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lokkeduen 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lost in space 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Djævleøen 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hook 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Misery 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ærens mark 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Prinsessen og de skøre riddere 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vandskræk 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Abernes nat 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Brazil 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
For Guds skyld! 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.