enda

Norman Jewison

(1926 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dinner With Friends 2001 Instruktion U/Spillefilm
The Hurricane 1999 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Only you 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Lunefulde måne 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Agnes of God - Vorherres egen Agnes 1985 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Soldier story 1984 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Iceman 1984 Producer U/Spillefilm
Bedste venner 1982 Instruktion, Producent U/Spillefilm
Bossen 1978 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Rollerball 1975 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Jesus Christ Superstar 1973 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Spillemand på en tagryg 1971 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Thomas Crown og Co 1968 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.