enda

Norman Newberry

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Et døgn med Jimmy Reardon 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
I fjendeland 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bang! - Du er død... 1985 Scenograf U/Spillefilm
Masken 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bord til fem 1983 Scenograf U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Scenograf U/Spillefilm
Byens bedste horehus 1982 Scenograf U/Spillefilm
Vild opstandelse 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.