enda

Norman Reynolds

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Robotmennesket 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kuglen 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alien 3 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vi lever 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Avalon - drømmen om Amerika 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Solens rige 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frygtens pyramide 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jedi-ridderen vender tilbage 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.