enda

Norman Wisdom

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norman gi'r den gas 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Da strip-tease blev opfundet 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Norman som mælkemand 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Hospitalets skræk 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Politiets skræk 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Flådens skræk 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.