enda

Norris Spencer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
National treasure 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Spy Game 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
1492: Erobring af Paradis 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Thelma og Louise 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Black rain 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Britannia Hospital 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.