enda

Nunnally Johnson

(1897 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det beskidte dusin 1967 Manus U/Spillefilm
Ad diplomatisk vej 1954 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Rommel - Ørkenræven 1951 Manus, Produktion U/Spillefilm
Farligt rygte 1950 Produktion U/Spillefilm
Og så kom Jones 1945 Manus U/Spillefilm
Himmeriges nøgler 1945 Manus U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Manus, Produktion U/Spillefilm
Vredens druer 1940 Manus U/Spillefilm
The Prisoner of Shark Island 1936 Manus U/Spillefilm
Moulin Rouge 1934 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.