enda

Nurali Kushkov

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Konfirmanden 2019 Colorgrader DK/Kort fiktion
Hugo og Holger 2019 Colorgrader DK/Kort fiktion
Bokser 2018 Colorgrading DK/Kort fiktion
Gina Jaqueline – Midt i en drøm 2018 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Den fortabte kriger 2018 Colorist DK/Dokumentarfilm
En værdig mand 2018 Colorist DK/Kort fiktion
Tinkas juleeventyr 2017 Colorist Tv-serie
Hugland 2016 Grading DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.