enda

Nynne Blak

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Life and Death of Thomas Simeon 2011 Belyser DK/Kort fiktion
RePlay 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
De kaldte os frisører 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Canoe 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Rich Kids 2007 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gensyn 2006 Fotograf DK/Kort fiktion
China Lunch Hour 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Skallgång 2004 Foto DK/Kort fiktion
Glimt af mørke 2004 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.