enda

Nynne Bonnén Oldenburg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreng 2011 Manuskript (udkast) DK/Spillefilm
Applaus 2009 Dialogliste, Oversættelse (fransk) DK/Spillefilm
The Devilles 2009 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
Spillets regler 2008 Manus DK/Spillefilm
Boy Meets Girl 2008 Manus DK/Kort fiktion
Idioterne 1998 Produktionsassistent (Paris) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.