enda

Oda Alstrup

(1888 - 1964)

Skuespillerinde. Født 31/1 1888, død 17/8 1964 - 76 år gammel. Søster til skuespiller Carl Alstrup (1877-1942).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kunstens Tornevej 1916 Daisy Dutton, Franks niece DK/Spillefilm
Scala 1914 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
La Tosca 1908 Medvirkende DK/Kort fiktion
Æren tabt alt tabt 1907 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kameliadamen 1907 Marguerite Gauthier DK/Kort fiktion
Fyrtøjet 1907 Prinsessen DK/Kort fiktion
Den glade Enke 1907 Den glade Enke DK/Kort fiktion
Haanden 1907 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.