enda

Olaf Nordgreen

(1920 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Paladsrevolution 1959 Medvirkende Tv-film
Fru Mimi 1954 Medvirkende Tv-film
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Det store løb 1952 Kølle, hestepasser DK/Spillefilm
Kampen mod uretten 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Viggo Astrup, Reklametegner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.