enda

Ole Arnfred

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En enkelt til Korsør 2008 Musik DK/Spillefilm
Den store dag 2005 Musik DK/Spillefilm
Lykkevej 2003 Musik DK/Spillefilm
Tvilling 2003 Musik DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Musik DK/Spillefilm
Udenfor 2000 Musik DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Musik Tv-serie
Antenneforeningen 1999 Musik DK/Kort fiktion
Drengen i himlen 1997 Musik DK/Kort fiktion
Hypnogram 1-4 1997 Musik Antologi
Eksklusion 1997 Musik DK/Dokumentarfilm
Honda Honda 1996 Musik DK/Kort fiktion
Grænsen 1995 Musik DK/Kort fiktion
Som fugle i bur 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Åndens turist 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Den russiske sangerinde 1993 Musik, Musikproducer DK/Spillefilm
Frank og hans piger 1991 Musik DK/Kort fiktion
Drengene fra Sankt Petri 1991 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 Musik DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Musik DK/Spillefilm
Johnny Larsen 1979 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.