enda

Ole Boje

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Manus DK/Spillefilm
Firmaskovturen 1978 Manus DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Manus DK/Spillefilm
Julefrokosten 1976 Manus DK/Spillefilm
Når enden er go' 1964 Manus DK/Spillefilm
5 mand og Rosa 1964 Drejebog DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.