enda

Ole Ellesøe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hornsherred og EF 1986 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Atomfysik og virkelighed 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Mongo-punk 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
I dag mig i morgen dig 1983 Foto DK/Dokumentarfilm
Bennys fest 1982 Foto DK/Kort fiktion
Coma 1981 Klip DK/Eksperimentalfilm
Det store jobræs 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lærlingefilmen 1977 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.