enda

Ole Emil Riisager

(1932 – 2017)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krøniken 2004 Radiospeaker Tv-serie
Carl Peter Værnet 2002 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Postkort fra Mars 2001 Radiospeaker DK/Kort fiktion
Dybt vand 1999 Stemme i radio Tv-film
Nissebanden 1984 Radiospeaker Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.