enda

Ole Fibiger

(1953 – 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fra morgen til aften 1992 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Kalles Orkester 1990 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Kameler, børn og væddeløb 1990 Manus DK/Dokumentarfilm
Hornsherred og EF 1986 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mongo-punk 1985 Instruktion DK/Dokumentarfilm
I dag mig i morgen dig 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Coma 1981 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
Det store jobræs 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.