enda

Ole Grønbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De sindssygt farlige 2019 Klipper Dokumentarserie
Guds bedste børn 2019 Klipper, Fotograf Dokumentarserie
Justitsmord 2018 Klipper Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Klipper Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Klipper Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Klipper Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Klipper Dokumentarserie
Varevognen 2018 Klipper Dokumentarserie
Beviset 2018 Klipper Dokumentarserie
Pisk eller gulerod (oversigt) 2017 Lydmix Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 1:4 2017 Lydmix Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 2:4 2017 Lydmix Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 3:4 2017 Lydmix Tv-dokumentar
Pisk eller gulerod 4:4 2017 Lydmix Tv-dokumentar
De bortførte børn 2012 Klip Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.