enda

Ole Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mekanikerne 2014 DIT DK/Kort fiktion
Magten er sød 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jeg troede vi havde en aftale 1982 Indspilningsleder DK/Dokumentarfilm
Revykøbing kalder 1973 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Manden i Spejlet 1972 Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Karrusellen 1970 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Toppen og bolden 1969 Lyd DK/Kort fiktion
Eftermiddagsgæsten 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Fantasterne 1967 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.