enda

Ole Henning Hansen

(1941 – 2019)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien bag kameraet 2006 Medvirkende Tv-dokumentar
Harlekin skelet 2000 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Asger Jorn in memoriam 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Synopsis 1993 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Vanens magt 1992 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Forspil til et kys 1991 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hvor lidt er for meget 1989 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Med en smule hjælp 1988 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
En kold tyrker - narkobehandling 1987 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen af idag 1987 Instruktion, Manus, Klip DK/Kort fiktion
Russerne på Bornholm 1987 Manus, Research DK/Dokumentarfilm
Peter & Pierre 1985 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Paradiset er ikke til salg 1985 Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Det grønne brud - en film om Eva Sørensen 1983 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Forræderne 1983 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Kirsten - en hjertets vagabond 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Felix 1982 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Honninghuset 1982 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Supertanker 1981 Lyd DK/Dokumentarfilm
Belladonna 1981 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Nibe vindmøllerne 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Træerne og skovens folk 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skjult viden 1979 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sammen med Lena 1979 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Hvem myrder hvem? 1978 Lyd DK/Spillefilm
Det er mit liv 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hospitalsbranden 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Drenge 1977 Lyd DK/Spillefilm
Frie sigøjnere 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nyt legetøj 1977 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skytten 1977 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Skoleliv 1976 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Det gode og det onde 1975 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Cobra et après 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Klaus Rifbjerg 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Halfdan Rasmussen 1974 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Nøddebo Præstegård 1974 Lyd DK/Spillefilm
Danmark 1974 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stjernerne og vandbærerne 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det trækker på fru Henriksen 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det sker ikke for mig 1973 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Dansk Fisk 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Anderledes erindringer 1973 Mix DK/Dokumentarfilm
Operation Kirsebærsten 1972 Lyd DK/Kort fiktion
Dage på Fulton 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Homofile 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Seks i køkkenet 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hjerneskader hos børn 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Stof 1971 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Dengang jeg drog afsted 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hans Scherfig 1970 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
William Heinesen 1970 Instruktion, Produktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.