enda

Ole Ishøy

(1934 – 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeppe på bjerget 1981 Baron DK/Spillefilm
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
En by i provinsen 1976 Frederiksen Tv-serie
Mig og mafiaen 1973 Klumpens håndlanger DK/Spillefilm
Den første kreds 1972 Siromakha DK/Spillefilm
Takt og tone i himmelsengen 1972 Flammevolds nevø DK/Spillefilm
Gæsterne 1971 Medvirkende DK/Kort fiktion
Frisørinden 1971 Inspektøren Tv-film
Den fine mand 1971 Medvirkende Tv-film
Far til fire i højt humør 1971 Salgschef DK/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Pastor Hans Agger, Elises mand DK/Spillefilm
Pelikanen 1969 Medvirkende Tv-film
Frøken Mathilde 1966 Medvirkende Tv-film
Herr Korbes tager imod 1963 Medvirkende Tv-film
Affæren Christine Keeler 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Støvsugerbanden 1963 Mand på gaden DK/Spillefilm
Sorte Shara 1961 Gustaf DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Pilot i 793 DK/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Mogens DK/Spillefilm
Sømand i knibe 1960 Yngste løtnant DK/Spillefilm
De sjove år 1959 Student DK/Spillefilm
Vi er allesammen tossede 1959 Skattesekretær DK/Spillefilm
Far til fire og onkel Sofus 1957 Student DK/Spillefilm
Den kloge mand 1956 Pensionær hos fru Fredheim DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Dansende #1 DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.