enda

Ole Koefoed

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hjem 1982 Produktionsdesign Tv-film
Dansk naturgas 1981 Produktionsdesign Tv-serie
Sund sans og nonsens 1980 Produktionsdesign Tv-film
Opgang 1979 Produktionsdesign Tv-serie
Den hemmelige skuffe 1979 Produktionsdesign Tv-film
I anledning af Nora 1979 Produktionsdesign Tv-film
Halli hallo 1978 Produktionsdesign Tv-film
Side om side for rødt 1977 Produktionsdesign Tv-film
Der var krig i verden 1977 Produktionsdesign Tv-serie
Søens folk 1976 Produktionsdesign Tv-film
Hyrder 1975 Produktionsdesign Tv-film
Familien Christensen 1974 Produktionsdesign Tv-serie
Spillet om Vesterbro 1973 Produktionsdesign Tv-film
Sangteater. Teresa og andre piger 1972 Produktionsdesign Tv-film
Erotik 1971 Produktionsdesign Tv-film
Hele den tyrkiske musik 1970 Produktionsdesign Tv-serie
Bella 1970 Produktionsdesign Tv-film
Tango jalousi 1970 Produktionsdesign Tv-film
Ankomst indtil videre 1967 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.