enda

Ole Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vores år 1980 Thomas Wersen Tv-serie
Næste stop - Paradis 1980 Frederiksen DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Gammel mand DK/Spillefilm
Fiskerne 1977 Død-Esben fra Kæret Tv-serie
Brødre og når kærligheden dør 1976 Tjener Tv-film
Jul på slottet 1976 Medvirkende Tv-film
Den korte sommer 1976 Kirstens far DK/Spillefilm
En landsbydegns dagbog 1975 Hr. Søren Tv-film
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Bereddin Tv-serie
Familien Christensen 1974 Johan som 84-årig, fortæller Tv-serie
Jap 1973 Medvirkende Tv-film
Hvor er Viggo? 1973 Kludestrammer Tv-film
Erasmus Montanus 1973 Jeppe Berg Tv-film
Bagagerummet 1972 Den gamle mand Tv-film
Stoppested 1972 Hansen Tv-film
Livsens ondskab 1972 Karl Tv-serie
Morfar i parken 1971 Morfar Tv-film
Huset i baggården 1971 Maleren Tv-film
Det moderne menneskes muligheder for sjælelige oplevelser i en teknisk tid 1971 Portner Tv-film
Kirsebærhaven 1969 Medvirkende Tv-film
Klabautermanden 1969 Toldbetjent DK/Spillefilm
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Livets rødder 1963 Medvirkende Tv-film
Ullabella 1961 Svanholm, skoledirektør DK/Spillefilm
Et opgør 1960 Medvirkende Tv-film
Tro, håb og trolddom 1960 Gammelstuebonden DK/Spillefilm
Nævningen 1960 Medvirkende Tv-film
Frisøndag 1959 Medvirkende Tv-film
Guld og grønne skove 1958 Lars Peter, postmester DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Torkild, træner DK/Spillefilm
Erasmus Montanus 1956 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.