enda

Ole Michelsen

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klovn - the Movie 2010 Sig selv DK/Spillefilm
Nordisk Film 90 år 1996 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
De flyvende djævle 1985 Journalist DK/Spillefilm
Supertanker 1981 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Skytten 1977 Tv-diskussionsleder DK/Spillefilm
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Slå først Jensen 1971 Manus Tv-film
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Medvirkende DK/Spillefilm
Storgangsterens sidste kup 1966 Instruktørassistent U/Spillefilm
Mille, Marie og mig 1965 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.