enda

Ole Mølgaard Andersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hovedjægerne 1971 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Nøglen til Paradis 1970 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Rekvisitør DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Produktion DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.