enda

Ole Møllegaard

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mifunes sidste sang 1999 Gerners ven 2 DK/Spillefilm
Vildspor 1996 Charles Mikaelsen Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Viktor Tv-serie
Johannes' hemmelighed 1985 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rejseholdet 1983 Jens Nielsen Tv-serie
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Mændenes forbund 1981 Medvirkende Tv-film
Strejferne 1980 Medvirkende Tv-film
Nedrykning 1979 Medvirkende Tv-film
Troubadouren 1977 Herluf Tv-film
Thelma og Irene 1977 Medvirkende Tv-film
Skytten 1977 Kriminalassistent DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Kasserer DK/Spillefilm
Den dobbelte mand 1976 Christians kollega DK/Spillefilm
Tilløkke Herbert 1974 Søren Tv-film
En nat i august 1967 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.