enda

Ole Mørck

(1917 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det stod i avisen 1962 Lyd DK/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Lyd DK/Spillefilm
Harry og kammertjeneren 1961 Lyd DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Lyd DK/Spillefilm
Ullabella 1961 Lyd DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Lyd DK/Spillefilm
Glas 1959 Lyd DK/Dokumentarfilm
Over alle grænser 1958 Lyd DK/Spillefilm
Hvor går Karl hen? 1957 Lyd DK/Dokumentarfilm
B & W Alpha 1956 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hvad skal jeg være? 1955 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fireogtyve timer 1951 Lyd DK/Spillefilm
Lyntoget 1951 Lyd DK/Spillefilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Lyd DK/Spillefilm
Historien om Hjortholm 1950 Lyd DK/Spillefilm
Op og ned langs kysten 1950 Lyd DK/Spillefilm
Børn og ild 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
Millionerne brænder 1950 Lyd DK/Dokumentarfilm
John og Irene 1949 Lyd DK/Spillefilm
Det hændte i København 1949 Lyd DK/Spillefilm
Mens porten var lukket 1948 Lyd DK/Spillefilm
Johannes V. Jensen 1943 Lyd DK/Dokumentarfilm
Vredens Dag 1943 Toneassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.