enda

Ole Ørsted

(1946 – )

Tonemester.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Belas dukkehus 2003 Lyd, Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Malakota - jeg er Lakota 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kvinden og blomsterne 1995 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Copenhagen flowers 1994 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Soy gitano - jeg er sigøjner 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Grus i systemet 1977 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
I skorpionens tegn 1977 Lyd DK/Spillefilm
En forårsdag i helvede 1977 Lyd, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Den dobbelte mand 1976 Lyd DK/Spillefilm
Den termiske mannequin 1975 Speaker DK/Dokumentarfilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Lydmix DK/Spillefilm
Dværgen 1974 Musik, Lydmix DK/Spillefilm
Om partnere 1974 Musik DK/Dokumentarfilm
I Tyrens tegn 1974 Lyd DK/Spillefilm
Den kyske levemand 1974 Lyd DK/Spillefilm
Maleren Ole Schwalbe 1974 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Robert Jacobsen 1974 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sådan gør de det - også 1973 Instruktion DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Lyd DK/Spillefilm
Revykøbing kalder 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fætrene på Torndal 1973 Lydmix DK/Spillefilm
Sådan gør de det 1972 Instruktion DK/Spillefilm
Solen bagved ... En film om blinde mennesker 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Med kærlig hilsen 1971 Lyd DK/Spillefilm
Hvorfor blev du kriminel? 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fest til hest 1970 Lyd DK/Dokumentarfilm
Preben Hornung 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det kære legetøj 1968 Lyd DK/Spillefilm
Lille mand, pas på! 1968 Lyd DK/Spillefilm
De røde heste 1968 Lyd DK/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Toneassistent DK/Spillefilm
En håndsrækning 1963 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.