enda

Ole Schelde

(1934 – 2003)

Instruktør og producent hos Statens Filmcentral. Født 24/1 1934, død 1/7 2003.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Hos lægen 1977 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Uld-Kreta 1975 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Spil med ting 1972 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
Lourdes 1970 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
En hjemmefødsel 1969 Instruktion, Foto, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
Sabbat i Jerusalem 1969 Instruktion, Manus, Foto, Producent DK/Dokumentarfilm
Abbé Pierres klunsere 1968 Instruktion, Foto, Kommentarer DK/Dokumentarfilm
H.C. Andersen i Italien 1967 Instruktion, Manus, Foto, Producent DK/Dokumentarfilm
Pouls cirkelperformance 1967 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Pouls papirperformance 1967 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.