enda

Ole Søgaard

(1936 – 2002)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hallo, det er jul 1995 Klip Tv-serie
Syv-et 1990 Medvirkende DK/Kort fiktion
Attentat 1980 Medvirkende DK/Spillefilm
Matador 1978 Baronessens chauffør Tv-serie
En by i provinsen 1976 Betjent Tv-serie
Thor og Alvis 1973 Egon Tv-film
Bagagerummet 1972 Vagn Tv-film
Klabautermanden 1969 Sømand DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Viggo, krybskytte DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Læderjakke 2 DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.