enda

Ole Sørensen

(1952 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klumpfisken 2014 Kjeld DK/Spillefilm
Borgen 2 2011 Fotograf Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Bamsefar DK/Spillefilm
De smås krig 2007 Lys DK/Dokumentarfilm
Pyrus på pletten 2000 Assistent DK/Spillefilm
Fikumdik 1997 Lübeck Tv-serie
Bryggeren 1996 Syngende håndværker Tv-serie
Ugeavisen 1990 Belysningsmester Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Belyser Tv-film
Bente og Mads 1986 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kaj Munk 1986 Schönlein Tv-serie
Familien Fab 1985 Belysningsmester Tv-serie
Rejseholdet 1983 John Tv-serie
Dansk naturgas 1981 Kameraassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.