enda

Ole Steen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Klip DK/Spillefilm
Historien om Barbara 1967 Klip DK/Spillefilm
Der var engang en krig 1966 Klip DK/Spillefilm
Krybskytterne på Næsbygaard 1966 Klip DK/Spillefilm
Tre små piger 1966 Klip DK/Spillefilm
Slap af, Frede! 1966 Assistent DK/Spillefilm
Næsbygaards arving 1965 Klip DK/Spillefilm
Slå først Frede 1965 Assistent DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Assistent DK/Spillefilm
Landmandsliv 1965 Assistent DK/Spillefilm
Mor bag rattet 1965 Assistent DK/Spillefilm
Døden kommer til middag 1964 Assistent DK/Spillefilm
Paradis retur 1964 Assistent DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Assistent DK/Spillefilm
Tre piger i Paris 1963 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.