enda
Person

Ole Steen Nielsen

(1940 – 1979)

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Olsen-banden går i krig 1978 Klip DK/Spillefilm
Matador 1978 Klip Tv-serie
Olsen-banden deruda'' 1977 Klip DK/Spillefilm
Skytten 1977 Klip DK/Spillefilm
Affæren i Mølleby 1976 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden ser rødt 1976 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden på sporet 1975 Klip DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden går amok 1973 Klip DK/Spillefilm
Olsen-bandens store kup 1972 Klip DK/Spillefilm
Ballade på Christianshavn 1971 Klip DK/Spillefilm
Hændeligt uheld 1971 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden i Jylland 1971 Klip DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Klip DK/Spillefilm
Ska'' vi lege skjul? 1970 Klip DK/Spillefilm
Huset på Christianshavn 1970 Klip Tv-serie
Olsen-banden på spanden 1969 Klip DK/Spillefilm
Tænk på et tal 1969 Klip DK/Spillefilm
Det var en lørdag aften 1968 Klip DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Klip DK/Spillefilm
Mig og min lillebror og storsmuglerne 1968 Klip DK/Spillefilm
Olsen-banden 1968 Klip DK/Spillefilm
Halløj i himmelsengen 1965 Klip DK/Spillefilm
Sommer i Tyrol 1964 Klip DK/Spillefilm
Den kære familie 1962 Klip DK/Spillefilm