enda

Ole Tage Hartmann

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sange fra baggrunden 2006 Tommy DK/Spillefilm
Olsen-bandens flugt over plankeværket 1981 Lufthavnsbetjent DK/Spillefilm
Matador 1978 Frihedskæmper Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
En by i provinsen 1976 Larsen, chefoperatør Tv-serie
Manden på Svanegården 1972 Smugler DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Kunstner DK/Spillefilm
Kom sigøjner 1971 Pavel Tv-film
Mutter Courage 1962 Medvirkende Tv-film
Fløjtespilleren 1953 Tilskuer i cirkus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.