enda

Ole Tornbjerg

(1967 – )

Producer, født 1967. Har læst Kommunikation og International Udvikling på Roskilde
Universitetscenter (RUC) og er uddannet filmproducer fra den europæiske
produceruddannelse EAVE.


Har siden 1/7 2007 ejet og drevet firmaet Chili Film, der producerer
dokumentarfilm og tv: www.chilifilm.dk.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Løb som en pige 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
De misbrugte filmbørn 2018 Producer Tv-dokumentar
The Yes Men Are Revolting 2014 Co-producer U/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Isabella for real 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Blod i mobilen 2010 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Producer, Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Producer, Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Producer, Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Producer, Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Producer, Executive producer Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Producer, Executive producer Tv-dokumentar
Sandhedsjæger 2009 Co-producent U/Dokumentarfilm
Diplomacy - the responsibility to protect 2008 Produktion DK/Dokumentarfilm
Pinly & Flau 2008 Produktion DK/Kort fiktion
Amandas 2 verdener 2007 Manus, Producer DK/Dokumentarfilm
Fuck hva' nice? 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Robust - Sofies år 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Robust - Idas vilje 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Robust 2006 Producer Antologi
Mathias skal i skole 2005 Produktion DK/Dokumentarfilm
Min allerbedste ting 2003 Produktion DK/Dokumentarfilm
Arif Hossein - ETV, Dhaka 2002 Instruktion, Stills DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
2nd Prize for Best Documentary 2004 Chicago Int. Children's Film Festival 2004 Arif Hossein - ETV, Dhaka
Bedste Vestdanske film 2006 Aarhus, Nordisk Panorama 2006 Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
CPH:DOX 2019-03-20 Løb som en pige
Odense Internationale Film Festival 2008-08-19 Diplomacy - the responsibility to protect
Kristiansand International Children's Film Festival 2007-04-24 Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere
Durham, Full Frame 2007-04-12 Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere
Malmö, BUFF 2007-03-13 Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere
Aarhus, Nordisk Panorama 2006-09-22 Robust - Ingen skal kalde mine forældre tabere
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2004-05-30 Min allerbedste ting
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.