enda

Olga Kurylenko

(1979 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Johnny English slår til igen 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Stalins død 2017 Medvirkende U/Spillefilm
A Perfect Day 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Water Diviner 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Oblivion 2013 Julia U/Spillefilm
To the Wonder 2012 Marina U/Spillefilm
Erased 2012 Anna Brandt U/Spillefilm
La terre outragée 2011 Medvirkende U/Spillefilm
James Bond - Quantum of Solace 2008 Camille U/Spillefilm
Hitman 2007 Nika Boronina U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.